Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pietrass
Postów 103
Data rejestracji 31.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
KODAK M1093 IS Zdjęcia i Filmy w HD
Gość: anya26
Gość: afrikaner
trzeba zarejestrować się w paybacku przez allegro.później do domu przysyłają ci dwie karty payback-allegro i do tego książeczkę z kuponami
Gość: aneczka155
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Siostra zakupiłam kartę doładowującą tak tak, sprzedawca nie przysłał kodu. Przez miesiąc nie było z nim kontaktu więc zaczeła Spór przez allegro. Po kilku dniach od rozpoczęcia sporu sprzedawca doładował jej konto. I jak teraz ten spór zakończyć???
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: gocha26
nie używałam - wytrwałam do końca sporu, ale coś takiego widziałam
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
dziekuje, juz sprawdze, bo to ja jej wszystko robilam
a jak doczekalas do konca sporu to twoja sprawa byla wyjasniona, czy nadal nie mialas zakupionej rzeczy???
yuliya25
Postów 989
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.allegr...ions.php?uid=9021865
aneti
Postów 1002
Data rejestracji 26.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
detektyw stał się płatny ale znalazłam alternatywę
http://www.horacy...sionymi-do-archiwum/
tyle że u mnie nie działa
Albo trafisz na szlak, albo szlak trafi ciebie...
Cudeńka mojej sister fb http://tiny.pl/h2g4c
alinke
Postów 36
Data rejestracji 29.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A drugie pytanie czy jak wystawie ten przedmiot drugi raz jest jakiś sposób, aby zablokować mozliwość zakupu po raz drugi przez tego samego kupujacego co za pierwszym razem nie dokonał wpłaty?
apoccalipsa
Postów 6437
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A na zapłatę czekam 7 dni chyba, że ktoś sie usprawiedliwi - wyjazd, grypa itp
alinke
Postów 36
Data rejestracji 29.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuje za odpowiedź i podpowiedź
W tym cenniku czytam,że opłąta jest naliczana po rozpoczęciu aukcji.No dobrze, ale jak oni ją pobiorą?To samo dotyczy prowizji.
Jeśli ktoś ma chwilkę na wytłumaczenie tego to będę wdzięczna
Gość: JeSsIcA
a co do pobrania pieniędzy to jak rachunek Ci przekroczy 10 zł to wyślą Ci emaila z numerem konta itd będziesz miała 14 dni na wpłatę
aha,czyli spokojnie mogę wystawic przedmiot,a po kasę to oni się do mnie odezwą
Dzięki za odp
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym nie kupił. Wkurzają mnie dzieci na Allegro.
asiam
Postów 3680
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Czasem dorośli są wredniejsi od juniorów.
Ja tam nie zakup.
U mnie dwóch juniorów zrobiło zakupy.Wpłacili szybko,komentarz ładny wystawili.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
asiam
Postów 3680
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Chciałam napisać,że ja bym zaryzykowała zakup.Każdemu trzeba dać szansę.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zakup i sprzedaż to trochę inna bajka. A większość dzieci (tych gorszych) i tak nie ma znaczka juniora.
Moje zdanie jest takie, że jeśli coś się kupi i zapłaci za to i wszystko będzie dobrze to nie ma znaczenia w jakim jest się wieku.
Kupowanie od juniora to chyba takie samo ryzyko jak kupowanie od nowego użytkownika.Tak mi się przynajmniej wydaje.
I tak jak Asiam mówi każdemu warto dać szansę